Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا می‌دانید بیش از ۹۵ درصد فروشندگان، حداقل ۲ مورد از ایرادات بدنه‌ی خودروی خود را پنهان کرده و خودرو را با قیمت بالاتری آگهی می‌کنند؟ آیا می‌دانستید با گرانی‌های اخیر، با هر تکه رنگ خوردگی و یا تعویض بدنه، قیمت خودرو چندین میلیون کاهش می‌یابد؟ با این اوصاف آیا می‌توان به اطلاعات مندرج در آگهی‌های فروش خودرو اطمینان کرد؟

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام همراه مکانیک، آیا راهی برای کارشناسی خودرو قبل از انتشار آگهی‌های فروش خودرو وجود ندارد؟ همکاری استراتژیک شیپور و همراه مکانیک به‌عنوان دو استارتاپ موفق کشور، پاسخی برای تمام دغدغه‌های فوق و انتشار آگهی فروش خودروهای کارشناسی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آگهی‌های فعلی خریدوفروش خودرو چگونه‌اند؟

مشاهده آگهی‌های اینترنتی فروش خودرو اولین اقدامی است که اغلب افراد در زمان خرید خودرو انجام می‌دهند. فرایند به این صورت است که افراد پس از مشاهده چند آگهی و یافتن خودروی مدنظر خود، با مالک تماس گرفته و درخواست بازدید از خودرو را می‌دهند. نکته اینجاست که در بسیاری مواقع، خودروی آگهی شده و عکس‌های ارائه‌شده با خودروی واقعی متفاوت است. اگر شانس با خریدار یار باشد و در بازدیدهای اولیه ایرادات خودرو را شناسایی کند، در این صورت تنها هزینه‌ای که به فرد تحمیل می‌شود، زمان هدر رفته است؛ اما اگر فرد پس از خرید خودرو و استفاده از آن ایرادات را شناسایی کند، علاوه بر صرف زمان، باید هزینه‌های هنگفت لوازم جانبی و تعمیرات را نیز بپردازد.

ضرر اصلی هنگامی است که فرد با تشخیص ندادن ایرادات فنی و بدنه، باید قیمت بسیار بالاتری را برای خرید خودرو بپردازد. به‌عنوان‌مثال، تنها با یک نقطه رنگ خوردگی در گلگیر، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۵ نزدیک به ۳ میلیون تومان و یا تعویض کاپوت، قیمت آن بیش از ۴ میلیون تومان کاهش می‌یابد. حال اگر خودرو در طبقه خودروهای لوکس قرار بگیرد افت قیمت خودرو بسیار جدی‌تر می‌شود، به طوری که تنها با دوتکه رنگ خوردگی در اسپورتیج ۲۰۱۷ قیمت آن بیش از ۴۰ میلیون تومان کاهش می‌یابد. تمامی موارد ذکرشده عواملی است که لزوم کارشناسی خودرو قبل از خرید خودرو را به اثبات می‌رساند.

حال به نظر شما برای پیشگیری از اتفاقات فوق آیا بهتر نبود اگر:

واقعیت خودروها با اطلاعاتی که در آگهی‌ها به نمایش گذاشته می‌شود یکی بود؟!

اطلاعات کامل و شفافی از وضعیت فنی و بدنه خودروها با جزئیات کامل در آگهی‌ها نمایش داده می‌شد؟!

یک‌نهاد بی‌طرف صحت اطلاعات مندرج در آگهی‌ها را تأیید می‌کرد؟!

با اعتماد به آگهی‌های خودرو زمان کمتری را صرف بازدید از خودروها می‌کردیم؟!

قیمت خودروها بر اساس میزان سلامت فنی و رنگ خوردگی بدنه به‌صورت کارشناسی شده تعیین می‌شد؟!

این‌ها همه عواملی است که زمینه همکاری مشترک شیپور و همراه مکانیک، دو استارت‌آپ موفق حوزه خودرو را فراهم آورده تا از این طریق آگهی‌های شیپور توسط همراه مکانیک کارشناسی شده و سپس منتشر شوند.

همکاری شیپور و همراه مکانیک، اعتماد، امنیت و شفافیت در خریدوفروش خودرو

همکاری شیپور و همراه مکانیک گام مهمی برای ایجاد اعتماد، امنیت و شفافیت در خرید و فروش خودرو است که از طریق آن می‌توانید آگهی خودروهایی که توسط همراه مکانیک کارشناسی شده‌اند را مشاهده کرده و با اطمینان خاطر به خرید خودرو بپردازید. در این همکاری خودروهای کارشناسی شده توسط همراه مکانیک، یک لوگو خواهند داشت و نسبت به سایر آگهی‌ها متمایز خواهند بود. با خرید این خودروها می‌توانید کاملاً از قیمت و سلامت خودرو مطمئن باشید؛ زیرا همراه مکانیک، اولین و بزرگ‌ترین شرکت خدمات تخصصی کارشناسی خودرو در محل با سابقه کارشناسی بیش از ۵۰ هزار خودرو، خودرو مدنظر شما را کارشناسی کرده و تمامی ایرادات فنی و بدنه آن را شناسایی کرده است.

در این خدمت، فروشندگان خودرو می‌توانند قبل از انتشار آگهی فروش خودرو، درخواست کارشناسی خودرو در محل همراه مکانیک بدهند و گواهینامه کارشناسی خودرو را دریافت کند. این گواهی تضمین سلامت به‌صورت لحظه‌ای و آنلاین در سایت قرار می‌گیرد و خریدار می‌توانند با اطمینان خاطر به خرید خودرو بپردازند.

استفاده از خدمت کارشناسی خودرو همراه مکانیک تنها محدود به آگهی‌های شیپور نبوده و خریداران خودرو می‌توانند برای اطمینان از سلامت فنی و بدنه هر خودرویی، درخواست کارشناسی خودرو داده و بدون صرف زمان و یا انرژی، گزارش دقیق کارشناسی خودرو را به همراه حدود قیمت واقعی دریافت کنند. برای این منظور کافی است بر لینک /hamrah-mechanic.com/car-inspection کلیک کنید تا کارشناسان همراه مکانیک در کمتر از ۳۰ دقیقه در محل مدنظر حاضرشده و به کارشناسی فنی، بدنه و آپشن خودرو بپردازد.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شیپور همراه مکانیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۶۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مافیای خودرو» مانع ورود خودروهای برقی به کشور

سخنگوی شورای شهر تهران گفت: مافیای قدرتمند خودرو مانع از ورود خودروهای باکیفیت و ارزان به کشور می‌شود.

به گزارش تسنیم، علیرضا نادعلی؛ سخنگوی شورای شهر تهران اظهار کرد: با ناکام ماندن دلالان و مافیای صنعت خودرو در پیگیری منافع نامشروع خود در معاملات خودروهای برقی، و ناامیدی آنها از قراردادهای شهرداری تهران برای خرید این نوع خودروها، این گروه ذینفع با توسل به قدرت پول و تطمیع برخی افراد و رسانه‌ها، در تلاشند تا مانع از اجرای طرح برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی توسط دولت سیزدهم و مدیریت شهری شوند.

وی افزود: برخی از وزرا، نمایندگان مجلس و شهردار تهران اخیراً به صراحت اعلام کرده‌اند که مافیای قدرتمند خودرو مانع از ورود خودروهای باکیفیت و ارزان به کشور می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: پرفروش‌ترین خودروهای برقی چینی فروش 125 میلیون دستگاه خودرو برقی تا سال 2030 ساخت نخستین خودروی برقی (فیلم)

دیگر خبرها

  • عکس | مبلغ گواهی اسقاط خودروهای مونتاژی افزایش یافت
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • «مافیای خودرو» مانع ورود خودروهای برقی به کشور
  • سنگ اندازی مافیای خودرو برای ورود خودروهای برقی به کشور
  • رنگ بدنه خودرو با روش غوطه وری در استخر (فیلم)
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت +جدول
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • هشدار به‌ پلتفرم‌های آگهی جواب می‌دهد؟
  • آیا هشدار به‌ پلتفرم‌های آگهی جواب می‌دهد؟