Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@15:36:42 GMT

چطور ریسک خرید خودرو دست‌دوم را به حداقل برسانیم؟

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۲۸۵۴۵

چطور ریسک خرید خودرو دست‌دوم را به حداقل برسانیم؟

خرید خودرو از ملزومات اولیه زندگی است. فرقی نمی‌کند که شما درآمد چند صد میلیونی داشته باشید و یا یک‌میلیونی، در هر صورت به یک وسیله‌ی نقلیه برای گذران زندگی نیاز دارید.

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام همراه مکانیک، بدیهی است که با پرداخت پول بیشتر، خرید خودروهای باکیفیت‌تر و یا صفرکیلومتر می‌توان چندین سال با آسودگی خاطر از خودرو استفاده کرد؛ اما با گرانی‌های موجود، امکان خرید خودروی صفرکیلومتر برای بسیاری از افراد امکان‌پذیر نیست و باید به خرید خودرو دست‌دوم رضایت داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خرید خودرو دست‌دوم نیز بسیار پرخطر به نظر می‌رسد. آگاهی نداشتن از نحوه استفاده مالک قبلی خودرو، تعداد تصادفات، قیمت‌گذاری دقیق خودرو با توجه میزان آسیب‌های فنی و بدنه و درنهایت ترس از پرداخت هزینه و زمان گزاف برای تعمیر خودرو از مواردی است که بر استرس خرید خودرو دست‌دوم می‌افزاید.

حال سوال اینجاست از نظر شما چه روش‌هایی برای کاهش ریسک خرید خودرو دست‌دوم وجود دارد؟ چطور می‌توان خودروی مطمئنی را خریداری کرد که ضمن سالم بودن و دارا بودن قیمت مناسب، بتوانیم چندین سال با خیال راحت از آن استفاده کنیم؟

چرا خرید خودرو دست‌دوم پرخطر است؟

برای خرید خودرو دست‌دوم راه‌های مختلفی وجود دارد. اولین و دسترس‌ترین راه، مراجعه به سایت‌های آگهی خودرو است. پس از مراجعه به این سایت‌ها، طیف گسترده‌ای از آگهی‌ها با قیمت‌های مختلف برای یک خودروی مشخص را مشاهده می‌کنید. این تفاوت قیمتی برای چیست؟

آمارها نشان می‌دهد که حداقل ۶۰ درصد خودروهای دست‌دوم موجود در بازار دارای انواع ایرادات فنی و بدنه هستند. بخشی از این تفاوت قیمت بین خودروهای مختلف هم به خاطر همین موضوع است. برای روشن شدن موضوع به این مثال توجه کنید. فرض کنید که قصد خرید یک پژو ۲۰۷ سال ۱۳۹۶ را دارید. در این خودرو تنها با دو تکه رنگ‌آمیزی در درب و گلگیر، قیمت این خودرو بیش از ۶ میلیون تومان کاهش می‌یابد. حال اگر این دو بخش تعویض شده باشد که میزان افت قیمت به بیش از ۹ میلیون تومان می‌رسد. این میزان افت قیمت، تنها به دلیل آسیب‌های بدنه خودرو رخ داده است و اگر ایرادات فنی را نیز اضافه کنیم، افت قیمت بیشتر می‌شود. اینجاست که باید حواستان را جمع کنید تا ضرر نکنید؛ زیرا با هرگونه سهل‌انگاری در بررسی و کارشناسی خودرو ضرر قابل‌توجهی را خواهید کرد.

شکل زیر به‌خوبی اهمیت انجام کارشناسی پیش از خرید خودرو دست‌دوم را نشان می‌دهد.

خرید مطمئن خودرو با همراه مکانیک

راه‌حل پیشنهادی برای کاهش ریسک خرید خودرو دست‌دوم، استفاده از خدمات کارشناسی خودرو و یا خرید خودروهای کارشناسی شده از مراکز معتبر است. برای این منظور، بسیاری از مجموعه‌ها باهدف ارائه خدمات کارشناسی خودرو و نیز شناسایی عیوب فنی و ظاهری خودرو راه‌اندازی شده‌اند. این مجموعه‌ها به خریداران کمک می‌کنند تا از سلامت فنی و ظاهری خودرو مطمئن شده و با قیمت‌گذاری مناسب و اصولی از پرداخت قیمت نامعقول برای خودرو دست‌دوم پرهیز کنند.

همراه مکانیک اولین و بزرگ‌ترین مجموعه‌ای است که در زمینه کارشناسی تخصصی خودرو فعالیت می‌کند؛ اما این شرکت، پا را از ارائه خدمات کارشناسی خودرو فراتر گذاشته و به فروش خودروهای کارشناسی شده هم می‌پردازد. نمایشگاه‌های آنلاین فروش خودروی همراه مکانیک این امکان را برای افراد فراهم می‌کند که با اطمینان خاطر خودروی کارشناسی شده را خریداری کنند.

تمامی خودروهای موجود در نمایشگاه خودروهای کارشناسی شده همراه مکانیک کاملاً از نظر فنی و بدنه کارشناسی شده‌اند و گزارش کارشناسی آن‌ها به‌صورت آنلاین در سایت همراه مکانیک موجود است. این مجموعه توانسته با ارائه خدمت خرید خودروی کارشناسی شده تجربه خریدی مطمئن را برای خریداران خودرو ایجاد کند.

از مزایای خرید از نمایشگاه خودروهای کارشناسی شده همراه مکانیک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- خرید خودروی کارشناسی شده (بخش‌های فنی، بدنه و آپشن‌ها)

- قیمت‌گذاری دقیق خودرو بر اساس ارزش واقعی آن

- گارانتی فنی و بدنه‌ی خودرو کارکرده

- اشتراک یک ساله استفاده از خدمات امداد جاده‌ای و شهری

- تحویل خودرو در محل کار یا منزل

- ارائه خدمات حقوقی و عقد قولنامه

برای استفاده از این خدمت کافی است به سایت همراه مکانیک به نشانی /hamrah-mechanic.com/cars-for-sale مراجعه کرده و از این طریق ریسک خرید خودرو دست‌دوم را به حداقل برسانید.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارشناسی خودرو همراه مکانیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۸۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟

فروردین امسال توقع مدنظر دلالان از بازار مسکن شهر تهران برآورده نشد. آن‌طور که واسطه‌های ملکی می‌گویند گروهی از متقاضیان سرمایه‌گذاری در بازار ملک که به شکل سنتی از نیمه دوم فروردین فعالیت خود را به منظور ارزیابی وضعیت این بازار آغاز می‌کنند با این برآورد که بازار مسکن در سال جاری ظرفیت رشد چندانی در مقایسه با بازار‌های رقیب ندارد از خرید ملک منصرف شدند.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر تقاضای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن کاهش محسوسی در مقایسه با سال‌های گذشته دارد. با این حال به گفته مشاوران املاک، عده‌ای از بخر و بفروش‌ها فایل‌های زیر قیمت را در مناطق شمالی تهران خریداری و با سود بیش از نرخ تورم، آپارتمان مدنظر را فایل می‌کنند.

تقاضای مصرفی خرید مسکن نیز پس از رشد‌هایی که از اواخر سال ۱۳۹۶ آغاز شد و ادامه یافت به نوعی از بازار حذف شده است. با این اوصاف به نظر می‌رسد بازار ملک در اردیبهشت کم‌رونق‌تر از مدت مشابه سال گذشته باشد.

دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

فروردین سال گذشته تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی در پایتخت ۱۷۵۷ فقره بود. اردیبهشت نیز ۴۳۵۹ فقره خرید و فروش آپارتمان در تهران انجام شد. اسفند ۱۴۰۲ این تعداد ۶۱۷۹ فقره بود.

درخصوص قیمت نیز طبق اعلام بانک مرکزی، میانگین قیمت هر متر مربع مسکن شهر تهران در فروردین و اردیبهشت پارسال به ترتیب ۶۶.۴ میلیون و ۷۵.۳ میلیون تومان بود. این رقم تا پایان سال به ۸۱.۴ میلیون تومان رسید که در مقایسه با اسفند سال قبل از آن ۲۴.۸ درصد رشد یافت.

با توجه به تورم عمومی حدود ۴۰ درصد و رشد حدود ۲۴ درصدی قیمت مسکن در پایتخت ارزیابی کارشناسان و فعالان بازار مسکن این است که این بازار از ظرفیت لازم برای رشد برخوردار نیست.

یکی از مشاوران املاک فعال در منطقه ۱ تهران درخصوص وضعیت بازار ملک در اردیبهشت به ایسنا گفت: بازار مسکن بی‌مشتری است. با وجود آن‌که در مناطق شمالی تهران بعضا میزان افزایش قیمت آپارتمان با نرخ دلار سنجیده می‌شود امسال میزان رشد آن به اندازه بازار ارز نبوده است. قیمت‌های پیشنهادی تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به اسفند بالا رفته، اما خریدار وجود ندارد.

وی افزود: در منطقه ۱ میزان خرید و فروش، قیمت را تعیین نمی‌کند بلکه دلالان به منطقه قیمت می‌دهند. یک سری سرمایه‌گذار، واحد‌ها را خریداری می‌کنند و اجاره هم نمی‌دهند. برای آن‌که مالیات خانه خالی مشمولشان نشود مثل ماشین، آپارتمان را با سند وکالتی واگذار می‌کنند. بخر و بفروش‌ها بین خودشان معامله می‌کنند، ولی سند نمی‌زنند.

یکی از واسطه‌های ملکی در جنوب شرق تهران نیز گفت: با آمدن سال جدید، قیمت ملک مقداری تغییر کرد، ولی تعداد مشتری تغییر چندانی نکرد. البته رکود به شدت پارسال نیست. در دفتر ما تقریبا هفته‌ای یک مبایعه‌نامه (خرید و فروش) امضا می‌شود، اما این‌طور نیست که بگوییم بازار رونق گرفته است. نرخ‌های اعلامی مالکان هم ۱۰ تا ۱۵ درصد تغییر کرده، ولی هنوز تثبیت نشده است.

دیگر خبرها

  • نحوه خرید بلیط چارتر به مقصد دبی
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • مافیای خودرو؛ مانع ورود خودرو‌های برقی به کشور!
  • سنگ اندازی مافیای خودرو برای ورود خودروهای برقی به کشور
  • مافیای خودرو تلاش می‌کند مانع ورود خودرو‌های برقی به کشور شود
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، این مقاله را بخوانید