Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین سوال و یا دغدغه‌ای که در زمان اقدام به خرید خودرو به ذهن افراد خطور می‌کند، انتخاب بین خرید خودرو دست دوم و یا صفرکیلومتر است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام همراه مکانیک، با نگاه منطقی به ماجرا، قطعاً خرید خودرو صفرکیلومتر در اولویت است اما داشتن خودرو مدرن‌تر و با کلاس تر، وسوسه‌ای برای خرید خودرو دست دوم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خرید خودرو دست دوم در کنار داشتن مزایایی همچون گذراندن دوره افت قیمت، معایبی همچون کارکرد بالاتر و نیاز به پرداخت هزینه‌های تعمیر و نگهداری دارد. خصوصاً با افزایش ۷۰ درصدی قیمت قطعات خودروسازان، بازار قطعات یدکی نیز بی‌نصیب نمانده و به نقل از نیک آئین، رئیس اتحادیه تعمیرکاران خودرو، افزایش قیمت ۱۵۰ تا ۳۰۰ درصدی در بازار لوازم یدکی خودروهای داخلی و خارجی رخ‌داده است.

حال سوال اینجاست که چطور می‌توان نسبت به خرید خودرو دست دوم اقدام کرد و درعین‌حال از خطر پرداخت هزینه‌های بالای تعمیر و نگهداری در امان بود؟

داستان تعمیرات خودرو دست دوم از کجا شروع می‌شود؟

اگر شانس با شما یار بوده و با بررسی دقیق خودرو اقدام به خرید خودرو دست دوم سالم کرده باشید، می‌توان امیدوار بود که تا مدت‌ها مسیرتان به تعمیرگاه‌ها نیفتد؛ در غیر این صورت باید منتظر باشید که یک هفته تا ۱۰ روز بعد از استفاده خودروی دست دوم، کم‌کم نواقص فنی آن مشخص شود.

از هزینه‌های دوره‌ای و تعمیرات سرپایی خودرو مانند تعویض روغن، فیلتر، لنت ترمز؛ که گذریم به هزینه‌های اساسی‌تر تعمیرات گیربکس، موتور و سیستم تعلیق می‌رسیم که در صورت خرابی آن‌ها، احتمالاً از خرید خودرو دست دوم پشیمان می‌شوید. حال اگر خودرو شما بیشتر از ۵۰ هزار کیلومتر کارکرده باشد داستان بسیار جدی‌تر می‌شود زیرا باید هرلحظه منتظر خرابی‌های پیش‌بینی‌نشده باشید.

اگر تمامی دردسرها و مشغله‌های ذهنی و زمانی تعمیر خودرو را کنار بگذاریم، باید هزینه‌های بسیار بالای تعمیرات را به شما یادآوری کنیم. با گرانی‌های اخیر و افزایش قیمت دلار، بازار قطعات و لوازم یدکی خودرو نیز بی‌نصیب نمانده تا جایی که طبق گفته نیک آئین، رئیس اتحادیه تعمیرکاران خودرو، افزایش قیمت قطعه سازان خودرو، باعث افزایش ۱۵۰ تا ۳۰۰ درصدی هزینه تعمیرات خودرو شده است. البته این افزایش قیمت طبق گزارشات است و اینکه در بازار واقعی، چقدر افزایش قیمت رخ‌داده است جای تأمل دارد.

حال اگر شما اقدام به خرید خودرو دست دوم اتوماتیک، خارجی و یا چینی کرده‌اید داستان از این هم سخت‌تر می‌شود زیرا باید دردسر پیدا کردن تعمیرگاه مجاز و یا خبره را نیز به جان بخرید و هزینه و زمان بیشتری را برای تعمیر خودرو در نظر بگیرید.

اینجاست که ضرب‌المثل معروف جنگ اول به از صلح آخر است رخ نمایان می‌کند، به این مفهوم که اگر در زمان خرید خودرو دست دوم دقت بیشتری می‌کردید، شاید مجبور به پرداخت هزینه‌های گزاف تعمیر خودرو نمی‌شدید. پرداخت اندک هزینه کارشناسی خودرو قبل از خرید باعث اطمینان خاطر و اعتماد به خودرو می‌شود و می‌توانید تا مدت‌ها با آرامش از خودرو دست دوم استفاده کنید.

خودرو دست دوم کارشناسی شده از کجا بخریم؟

یکی از مجموعه‌هایی که به صورت تخصصی در زمینه ارائه خدمات کارشناسی خودرو و فروش خودروهای کارشناسی شده فعالیت می‌کند، همراه مکانیک است. همراه مکانیک با سابقه کارشناسی موفق بیش از ۵۰.۰۰۰ خودرو، موفق‌ترین شرکت کارشناسی خودرو در کشور است که می‌توانید از لینک hamrah-mechanic.com/car-inspection/ برای آگاهی از فرایند کارشناسی خودرو همراه مکانیک استفاده کنید.

علاوه بر این نمایشگاه خودروها کارشناسی شده همراه مکانیک مجموعه‌ای از خودروهای دست دو است که همگی کارشناسی شده‌اند و گزارش کارشناسی آن‌ها به صورت آنلاین در سایت همراه مکانیک موجود است.

مزایای خرید از نمایشگاه خودروهای کارشناسی شده همراه مکانیک عبارت‌اند از:

- خرید خودروی کارشناسی شده (بخش‌های فنی، بدنه و آپشن ها)

- گارانتی فنی و بدنه‌ی خودرو کارکرده

- اشتراک یک‌ساله استفاده از خدمات امداد جاده‌ای و شهری

- تحویل خودرو در محل کار یا منزل

- ارائه خدمات حقوقی و عقد قولنامه

برای بازدید از خودروهای کارشناسی شده همراه مکانیک کافی است به نشانی /hamrah-mechanic.com/cars-for-sale/ مراجعه کرده و از این طریق ریسک خرید خودرو دست دوم را به حداقل برسانید.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خرید خودرو دست دوم خرید و فروش خودرو همراه مکانیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۹۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سید علی طاهری اطاق‌سرا اظهار داشت: یکی از شرکت‌های بزرگ کشور برنج‌های در انبار مانده کشاورزان را در دو ماه گذشته خرید و این اتفاق به افزایش قیمت برنج ایرانی انجامید.

بیشتر بخوانید: قیمت جدید برنج اعلام شد

وی از افزایش قیمت برنج ایرانی خبر داد و گفت: اوایل اسفند سال گذشته قیمت برنج ایرانی سیر افزایشی پیدا کرد و به طور مثال قیمت نوع طارم آن به طور تدریجی ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان در هر کیلو نیز بالا رفت؛ این سیر افزایشی قیمت تا پس از تعطیلات عید و ۱۰ روز گذشته هم ادامه داشت، اما از حدود ۱۰ روز پیش تاکنون قیمت‌ها تثبیت شده و تغییری نداشته است.

وی افزود: در پی این افزایش قیمت برنج طارم از حدود ۶۰ هزار تومان به ۸۰ هزار تا ۹۰ هزار تومان در هر کیلو تغییر یافت البته این قیمتی است که از کشاورزی خرید می‌شود و برنج طارم بسته‌بندی شده که به دست مصرف‌کننده نهایی در سراسر کشور می‌رسد ۱۱۰ هزار تا ۱۲۰ هزار تومان در هر کیلو است.

طاهری ادامه داد: دلیل افزایش قیمت این است که یکی از شرکت‌های بزرگ کشور حجم زیاد برنجی که در سال گذشته به دلیل مازاد برنج در بازار در انبارها مانده بود را از کشاورزان خرید و در طول ۱۰ تا ۱۵ روز کاری هم پول برنج خریداری شده را پرداخت کرد، در نتیجه این افزایش تقاضا برای برنج قیمت آن چنان که شرح داده شد، افزایش یافت.

رییس اتحادیه برنج‌فروشان شهر بابل اظهار کرد: این شرکت در نشستی که با یکی از وزارتخانه‌ها داشت بر سر خرید برنج‌های انبار شده به توافق رسید و در ابتدای امر و اوایل اسفند برنج را با قیمت ۶۸ هزار تومان تا ۷۰ هزار تومان در هر کیلو از کشاورزان می‌خرید، اما هر قدر خرید این شرکت ادامه پیدا می‌کرد قیمت کشاورزان برای برنج بالاتر می‌رفت و تا ۹۵ هزار تومان در هر کیلو هم پیش رفت تا اینکه سرانجام خرید آن ۱۰ روز پیش متوقف شد.

وی خاطرنشان کرد: بیشتر خرید این شرکت از برنج‌کاران مازندرانی بود، اما از گیلانی‌ها هم خرید کرد.

گرانی برنج در پی افزایش نرخ دلار

طاهری افزایش نرخ ارز را هم بر افزایش قیمت برنج ایرانی موثر دانست و گفت: افزایش اخیر قیمت ارز که به گران شدن برنج‌های وارداتی انجامید نیز در افزایش تقاضا برای برنج ایرانی و بالا رفتن قیمت آن تاثیر داشت. با افزایش نرخ ارز قیمت برنج‌های خارجی ۱۰ هزار تومان تا ۱۵ هزار تومان بالا رفت.

وی افزود: با این حال حدود ۲۵ درصد کشت پارسال هنوز فروخته نشده و در انبارها مانده که البته این بخش متعلق به تاجران است نه کشاورزان.

رییس اتحادیه برنج‌فروشان شهر بابل پیش‌بینی کرد که در فصل برداشت برنج امسال قیمت‌ها مانند سال گذشته سرکوب نشود و توضیح داد: با این حال متاسفانه قیمت کشت برنج از ۴۰ میلیون تومان در هر هکتار در سال ۱۴۰۲ به ۵۰ میلیون تومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: قیمت مطلوب برنج‌کار برای هر کیلو برنج با وجود هزینه‌ای که باید برای کشت برنج خرج شود رقمی حدود ۱۲۰ هزار تومان در هر کیلو است، اما برای این قیمت تقاضایی وجود ندارد در نتیجه برنج‌کار مجبور است از سود خود کم کند تا بازار را از دست ندهد به نظر می‌رسد امسال برنج از برنج‌کار با قیمتی بین ۸۵ تا ۹۵ هزار تومان خریداری شود.

طاهری از وضعیت خوب ذخایر آبی خبر داد و گفت: امیدواریم تا پایان برداشت همین وضعیت برقرار باشد و مشکل تامین آب نداشته باشیم.

وی در نهایت برآورد کرد که محصول برنج امسال از شالیزارهای مازندران به بیش‌تر از یک میلیون تن برسد.

منبع: ایلنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228858 برچسب‌ها قیمت کالا

دیگر خبرها

  • ◄ لوازم یدکی ماکسیما اصل را از کجا تهیه کنیم؟
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • جعبه آماده ۵۰ عددی از کجا بخریم
  • افزایش ۳۰ درصدی خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری